İkinci El Set Paketleme Makinası

İkinci El Set Paketleme Makinası | 0530 315 17 70

İkinci El Set Paketleme MakinasıMakren Makine, sıfır ve ikinci el set yapma makinelerinin ve ekipmanlarının yer aldığı bir otomasyon makine üretimi ve satışı yapan bir firmadır. Bu sitede sergilenen ürünler Makren Makine tarafından üretilmektedir. Set paketleme makinası, ikinci el set paketleme makineleri, satılık set paketleme makinaları, 2.el set paketleme makinaları gibi aradığınız tüm plastik çatal-kaşık, stok tuz, ıslak mendil, peçete, kürdan, stik şeker, baharat, ketçap sallama çay…vb. set yapma makineleri ni firmamızda bulabilirsiniz. Çatal-kaşık-bıçak besleme makinaları otomatik olarak ve dur kalk’lı çalıştırılır.-İkinci El Set Paketleme Makinası-

Firmamız, kuruluşundan itibaren gıda sektöründe ürettiği tüm makinelerde mekaniğe, tasarıma ve kullandığı malzeme seçimine verdiği önemle kaliteyi yakalamış bir firmadır. Firmamız yüksek kalitede peçete çatal-kaşık-bıçak otomasyonu; peçete katlama makinesi, yatay ambalaj makinaları, otomatik besleme robotları ile gofret üretim hattı; hamur otomasyonu, gofret pişirme fırını, krema sürme, yaprak soğutma, gofret kesme, ıskarta değirmeni, gofret ayırıcı makinelerinin üretimini yapmaktadır. Bu sistem elle besleme veya üretim hattına bağlayarak çalışır.

Set Paketleme Makinesi Nedir?

Set paketleme makinesi; peçete katlama makinesi ve çatal-kaşık-bıçak gibi paketlenecek malzemeler için besleme robotlarından oluşmaktadır. Set yapma otomasyonu olarak da bilinen bu sistemde farklı paketleme makinaları ile haberleşme sağlanabilir. Sistem, 2 servolu veya 3 servorlu + desenli opsiyon olarak sunulur. Makinada bir adet statik trafosu ve barlar mevcuttur. Bobinin rahat takılıp sökülmesi için havalı şaft kullanılmıştır.

Ayrıntılı bilgi almak ve sipariş vermek için Makren Makine ile iletişime geçebilirsiniz.